Shopping Cart

DÉ BESTE ONLINE CBD WINKEL VAN NEDERLAND

Gratis Verzending Boven €50

medicinale cannabis

Pano – Reportage over medicinale cannabis

Deze Pano-reportage van Daniel Demoustier bracht medicinale cannabis voor het eerst in vele huiskamers binnen. De reportage is uitgezonden in Maart 2019. Hij liet zien hoe hij, terwijl hij aan kanker leed, zijn heil niet alleen in de reguliere medicijnen zocht. De reporter vertelde hoe Medicinale Cannabis hem de lijdensweg van chemotherapie hielp door te komen. Hoewel hij er, volgens eigen zeggen, geen bewijs voor kan leveren, zou het hem zelfs niet verbazen mocht Medicinale Cannabis meegeholpen hebben bij het bestrijden van zijn kanker.

Naast zijn eigen verhaal, liet de reporter eveneens diverse andere patiënten aan het woord. Hiermee volbracht hij een essentiële taak van de media in een democratische samenleving. Namelijk het spreekrecht van het Belgische volk garanderen. Ook van hen die de maatschappelijke realiteit, zoals medicinale cannabisgebruikers, grotendeels uitsluit.

De patiënten verklaarden voor de camera zonder blikken of blozen dat medicinale cannabis hen bij pijn ten gevolge van kanker (Tristan), of bij psoriasis artritis (Thomas) of bij spasticiteit bij MS (Johan) hielp. Hiermee gaven ze de kijker een glimp van wat het product voor allerlei mensen kan betekenen, en in de praktijk daadwerkelijk doet.

Bekijk de Reportage:

Gratis Verzending

Op alle orders boven €50 euro

Niet Goed Geld Terug

30 dagen niet tevreden, geld terug garantie

Snelle Bezorging

Snelle levering, alles op voorraad

100% Veilig Betalen

iDeal / MisterCash / Paypal